І ми не могли не згадати про наступних корисних помічників для нашого організму:

  • Вітамін В10Параамінобензойна кислота рятує від лущення шкіри. Поповнювати її запаси можна, якщо регулярно додавати до щоденного раціону капусту, моркву, гриби, а також горіхи та сири.
  • Вітамін В12Взимку часто можна відзначити у себе незрозумілі запаморочення, слабкість і блідість шкіри. А рятує від цього стану і сприяє підвищенню рівня гемоглобіну саме цей вітамін. Його можна знайти взимку в зеленій цибулі, ківі, морепродуктах, червоній рибі, а також яйцях та сирі.
  • Вітамін «сонця»Вітамін D, який виробляється в організмі саме під впливом сонячних променів. Він необхідний для правильного засвоєння кальцію, тобто для міцного опорно-рухового апарату, краси волосся і нігтів, а також для гарного метаболізму. Саме тому, вам рекомендуємо вживати в раціон яйця, морепродукти і морську рибу.
  • Вітамін ЕЩе один незамінний помічник організму взимку – токоферол. Він бере участь в процесах, від яких залежить стан імунітету, виступає в ролі потужного антиоксиданту, а також захищає нервову систему від перевантажень. Міститься ця корисна речовина у великих кількостях в рослинних оліях, авокадо, шпинаті та капусті.

Смачної вам зими, піклуйтеся правильно про свій організм

 Медичний центр Ехомед – діагностика одного дня!

Запис за номерами: 098 840 40 48, 093 840 40 48, або за адресою: м. Львів, вул. Єрошенка, 14.