Вагітність і пологи – це абсолютно новий фізіологічний стан для жіночого організму, тому така підготовка - це не тільки закладка фундаменту для зачаття нового життя, але також і для виношування і годування малюка грудьми.⠀Ми підготували невеличку інструкцію для тих, хто збирається найближчим часом опинитися в цьому чарівному стані.

1. Відмовтеся від шкідливих звичок. Ніяких сигарет і алкоголю!Якщо робота одного з майбутніх батьків пов'язана з постійним контактом з токсичними речовинами, варто задуматися про зміну роботи?Відмовтеся від прийому лікарських препаратів, якщо тільки їх прийом не призначив лікар⠀

2. Нормалізуйте вагу. Якщо у Вас є зайві кілограми, під час виношування вони можуть стати додатковим навантаженням на серцево-судинну систему. Якщо ж у Вас, навпаки, недостатня вага, варто набрати відсутні кілограми. При недостатній масі тіла різко знижується ймовірність настання вагітності.

3. Займіться фізкультурою. Згадаємо про загальні комплекси вправ для зміцнення м'язів пресу, спини і ніг. Адже саме на ці ділянки тіла під час вагітності припадає найбільше навантаження.

4. Морально підготуйтесь. Психологічна підготовка майбутніх батьків не менш важлива за фізіологічну.Адже поява на світ нового члена сім‘ї - це не лише велика радість, але і відповідальність.

5. Медична підготовка до вагітності повинна починатися з консультації лікаря-гінеколога.Лікар направить на аналізи, за результатами яких (якщо виявляться якісь порушення чи приховані хвороби) буде призначене лікування.

Якщо ж Ви страждаєте хронічними хворобами, які потребують періодичного профілактичного лікування, зверніться до Вашого лікуючого лікаря для корекції схеми прийому медикаментів під час планування і стану вагітності.⠀

Записатися на консультації до спеціалістів медичного центру «Ехомед» Ви можете за номерами, вказаними нижче.⠀

Ми цінуємо Ваш час та піклуємось про Ваше здоров'я.

Медичний центр Ехомед – діагностика одного дня.

Контактні телефони: 098 840 40 48; 093 840 40 48

Адреса: м. Львів, вул. Єрошенка, 14.

Instagram: http://instagram.com/ehomed_lviv/

Сайт: https://ehomed.lviv.ua/