НЕ ВАРТО САМОСТІЙНО ЛІКУВАТИ ДИТИНУ БЕЗ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЛІКАРЯ-ПЕДІАТРА

Діти - це не просто маленькі люди, адже їх організм ще не повністю сформований та не пристосований до навколишніх шкідливих факторів.⠀Імунна система дитини ще не знає, що таке грип, пневмонія, ангіна та багато інших інфекційних хвороб. Відповідно, діти не так реагують на хвороби, як дорослі. Особливо це стосується немовляток, які навіть не скажуть вам, що і де у них болить.⠀

Тому лікування дитини - це дуже відповідальна справа. Чомусь сучасні мами вважають, що дитину можна лікувати самостійно, або з порадами подруг та родичів. Дозування ліків, до якого звикли ви, може вкрай негативно вплинути на стан дитини!

Самопризначення різних препаратів, особливо антибіотиків, викличе резистентність. Як наслідок, будучи вже дорослою, через безвідповідальне ставлення до прийому ліків, дитина змушена буде приймати дуже сильні та токсичні препарати, адже звичайного дозування вже буде недостатньо.⠀Піклуйтеся про здоров'я Вашої дитини, звертайтеся до лікарів при наявності будь-яких симптомів захворювання.

В медичному центрі «Ехомед» приймає лікар - педіатр, а також неонантолог. Записатися до них, а також до інших спеціалістів можна за телефонами, вказаними нижче.

Ми цінуємо Ваш час та піклуємось про Ваше здоров'я.

Медичний центр Ехомед – діагностика одного дня.

Дізнатися більше:

Контактні телефони: 098 840 40 48; 093 840 40 48

Адреса: м. Львів, вул. Єрошенка, 14.

Instagram: http://instagram.com/ehomed_lviv/

Сайт: https://ehomed.lviv.ua/